Kako oddati prednaročilo za zimska kolesa?

Narava večine izdelkov v tem katalogu zahteva, da se prodajni proces zaključi skupaj s servisnim svetovalcem BMW Makoma.
Povpraševanje po izdelkih, dodanih na seznam, boste z le nekaj kliki posredovali do našega servisnega svetovalca. Ta bo poskrbel, da boste izbrali pravi izdelek za svoj model BMW.

Upoštevajte, da je obseg in cena izdelkov odvisna od modela vozila, standardne opreme in leta izdelave. Vse ponudbe vključujejo DDV in se lahko med letom spremenijo. Občasno se lahko zgodi, da izdelki zaradi večjega povpraševanja niso takoj na voljo. V ceni paketa niso zajeti stroški montaže. Ponudba velja do 15.10.2018.  Pridružujemo si pravico do napak in sprememb. Slike so lahko simbolne.

Prednaročilo oziroma povpraševanje je potrebno nujno vnesti v spodnji obrazec prednaročila zimskega kompleta koles.

Obrazec za ponudbo prednaročila zimskega kompleta koles se nahaja na dnu spletne strani. Prosimo vas, da v obrazec vnesete vse potrebne podatke, tako da vam lahko v najkrajšem možnem času posredujemo ponudbo z vsemu ugodnostimi prednaročila.

Obrazec prednaročila zimskega kompleta koles

ZAGOTOVITE SI KAR 20% POPUSTA NA KOMPLETE KOLES.

V spodnji obrazec vnesite vse zahtevane podatke. Zaradi lažje obdelave vnesite tudi kodo izdelka katero najdete v podrobnostih izdelka. Naš servisni svetovalec vam bo pripravil neobvezujočo ponudbo prednaročila novega zimskega kompleta koles.

© Copyright 2022 Makoma d.o.o.