Naša ponudba originalnih BMW kompletov koles

 

BMW M performance kolesa

Kolesa naredijo ogromne razlike; tudi pri prepoznavnem značaju vozil BMW M Performance. Ekskluzivna platišča M performance so narejena iz lahke litine z ikonsko značko M. Poskrbite, da ohranite športno držo vašega vozila do zadnje podrobnosti. Za več informacij nas lahko kontaktirajte preko spletnega obrazca ali nas pokličite na +386 7 393 42 16

 

BMW zimska kolesa in pnevmatike

Posebno zasnovane BMW pnevmatike preprečijo strjevanje in pomankanje oprijema, ki ga prinaša hladno vreme in vas tako varujejo  na ledenih in zasneženih cestah. Preverite našo ponudbo zimskih kompletov koles in si zagotovite najboljšo ceno za najboljše originalne BMW komplete zimskih koles.

Pnevmatike z oznako * & Run-flat pnevmatike

V sodelovanju z vodilnimi proizvajalci pnevmatik so »BMW Star Marked« pnevmatike zasnovane na način, da zagotavljajo optimalen oprijem, nemoten pogon in varnost vašega vozila BMW.

S pnevmatiko »BMW Star Marked« lahko nadaljujete vožnjo tudi v primeru, ko se pnevmatika predre. Napreden sistem nadzora tlaka pnevmatik vam omogoča, da veste ali so vaše pnevmatike napolnjene. V primeru izgube tlaka v pnevmatiki lahko vašo vožnjo nadaljujete naslednjih 80 km s maksimalno hitrostjo 80 km/h . Poskrbite, da nikoli ne zamudite sestanka ali katerega drugega pomembnega dogodka, ne delajte si skrbi glede rezervnega kolesa in zmanjšajte nevarnost nesreče pri nenadni izgubi tlaka v pnevmatikah.

Zakaj je potrebno gledati oznake EU?

Od 1. novembra 2012 so vse pnevmatike, ki so prodane v EU označene z oznakami, ki predstavljajo skladnost pnevmatik s standardi EU. Pri nakupu pnevmatik bi zato morali biti pozorni na EU oznake saj vam ravno te oznake povedo razliko glasnosti pnevmatike, vpliv pnevmatike na porabo goriva in kvaliteto oprijema pnevmatike na cestišče.

 

Vpliv pnevamtike na porabo goriva.

Oznaka “A”  pomeni pnevmatika najvišje zmogljivosti medtem ko oznaka”G” pomeni manj zmogljiva pnevmatika. Boljša zmogljivost pomeni manj kotalnega upora, posledično manj porabe goriva in manj emisij Co2.

Oprijem na mokrem cestišču.

Klasifikacija “A” pomeni, da imajo vaše pnevmatike najvišjo zmogljivost na mokri podlagi. “G” označuje nižjo zmogljivost pri mokrem oprijemu. Boljši oprijem na mokri podlagi, krajša je zavorna razdalja.

Glasnost pnevmatik.

Oznaka pnevmatike določa stopnjo zunanjega kotalnega hrupa v decibelih. En črni val na nalepki označuje stopnjo hrupa, ki je še znotraj zakonite meje.

© Copyright 2022 Makoma d.o.o.